Shopping cart

Credibly synthesize visionary systems before functionalized channels. Dynamically enable intermediated relationships through.

Recent Posts

Chitara

Cursuri de Chitara clasica/electica/bass

La Arpeggio Music School, cursurile de chitară reprezintă o călătorie captivantă în lumea muzicii. Cu profesori pasionați și experți, vei învăța tehnici esențiale, acorduri și piese preferate, adaptate stilului tău muzical. Fie că ești începător sau avansat, cursurile noastre te vor inspira să te exprimi prin sunetul unic al chitarei tale. Alătură-te nouă și începe să creezi magie muzicală la Arpeggio Music School!

Informatii

Durata 1 Ora

Elevi 1

Zile Luni-Sambata

Abordare Personalizata

Fiecare cursant este unic, iar profesorii nostri inteleg acest lucru. Lectiile noastre sunt adaptate nevoilor si obiectivelor individuale, asigurand o abordare personalizata care te ajuta sa progresezi in ritmul tau. Profesorii nostri sunt dedicati sa te sprijine la fiecare pas, oferindu-ti feedback constructiv si incurajare continua.

profimedia 0258262259 scaled
  • Incepatori
  • Intermediari
  • Avansati
  • Recitaluri si Performante
Muzica si arta, un drum catre excelenta.

 Cursurile de chitară sunt o incursiune în universul fascinant al acestui instrument iconic. Cu lecții adaptate nivelului tău de experiență și preferințelor tale muzicale, vei descoperi tehnici noi, acorduri inspirate și piese captivante. Indiferent dacă visezi să devii un maestru al chitarei sau doar să cântărești câteva acorduri pentru plăcere, la noi vei găsi sprijinul și inspirația de care ai nevoie.

 
  • Pentru lecțiile de chitară, elevii trebuie să aibă propriul lor instrument - o chitară acustică sau electrică, în funcție de preferințe. În plus, este recomandat să ai un caiet pentru notițe și eventual o carte de partituri sau tabulaturi, în funcție de preferințele tale și de obiectivele de învățare.
 
  • Nu este necesar niciun nivel de experiență pentru a începe cursurile de chitară la Arpeggio Music School. Oferim programe adaptate atât pentru începători, cât și pentru cei avansați, iar profesorii noștri vor personaliza lecțiile în funcție de nivelul tău de cunoștințe și abilități.
  •  
  • Copiii pot începe cursurile de chitară la Arpeggio Music School începând cu vârsta de 6 ani. Aceasta oferă copiilor oportunitatea de a dezvolta coordonarea și aptitudinile necesare pentru a învăța tehnicile de bază ale chitarei într-un mod eficient și plăcut.
  • Da, organizam recitaluri si spectacole in mod regulat. Aceste evenimente ofera cursantilor nostri ocazia de a-si prezenta abilitatile in fata unui public si de a castiga experienta scenica valoroasa.