Shopping cart

Credibly synthesize visionary systems before functionalized channels. Dynamically enable intermediated relationships through.

Recent Posts

Pian

Cursuri de Pian

La Arpeggio Music School, cursurile de pian sunt create pentru a cultiva pasiunea si abilitatile tale muzicale intr-un mod captivant si eficient. Fie ca esti incepator sau pianist avansat, profesorii nostri experimentati te vor ghida prin fiecare pas al calatoriei tale muzicale.

Informatii

Durata 1 Ora

Elevi 1

Zile Luni-Sambata

Abordare Personalizata

Fiecare cursant este unic, iar profesorii nostri inteleg acest lucru. Lectiile noastre sunt adaptate nevoilor si obiectivelor individuale, asigurand o abordare personalizata care te ajuta sa progresezi in ritmul tau. Profesorii nostri sunt dedicati sa te sprijine la fiecare pas, oferindu-ti feedback constructiv si incurajare continua.

204598517_4172842562738930_4042089049444485752_n
  • Incepatori
  • Intermediari
  • Avansati
  • Recitaluri si Performante
Muzica si arta, un drum catre excelenta.

Indiferent de nivelul tau de experienta, la Arpeggio Music School vei gasi mediul perfect pentru a-ti dezvolta abilitatile de pianist si pentru a-ti exprima pasiunea pentru muzica. Vino si alatura-te comunitatii noastre de muzicieni dedicati si incepe-ti calatoria muzicala alaturi de noi!

  • Lectiile de pian sunt potrivite pentru copii incepand cu varsta de 5 ani. La aceasta varsta, copiii au dezvoltat deja suficienta coordonare si atentie pentru a putea invata notele si tehnicile de baza.
  • Recomandam ca lectiile sa aiba loc cel putin o data pe saptamana. Practica regulata este esentiala pentru progresul continuu si pentru dezvoltarea abilitatilor muzicale.
  • Absolut! Oferim cursuri pentru toate nivelurile de experienta, inclusiv pentru incepatori complet. Profesorii nostri vor crea un plan de lectii adaptat nivelului tau, astfel incat sa te simti confortabil si sa progresezi in ritmul tau.
  • Da, organizam recitaluri si spectacole in mod regulat. Aceste evenimente ofera cursantilor nostri ocazia de a-si prezenta abilitatile in fata unui public si de a castiga experienta scenica valoroasa.