Shopping cart

Credibly synthesize visionary systems before functionalized channels. Dynamically enable intermediated relationships through.

Recent Posts

Despre noi

piano rectangle 1
Scoala de muzica

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este sa inspiram si sa educam viitorii muzicieni si actori, oferindu-le cunostintele si abilitatile necesare pentru a-si exprima creativitatea si a excela in domeniul artistic. Credem in puterea muzicii si a artei de a transforma vieti si ne angajam sa sprijinim fiecare cursant in calatoria sa artistica.

arpeggio music school

Vino sa descoperi bucuria muzicii

47578428_2056661194357088_2614314874741719040_n

8

Cursuri

6

Instructori

43+

Evenimete

1560+

Copii fericiti

Profesori cu experienta

Echipa noastra este formata din profesori talentati si dedicati, cu ani de experienta in predare si performanta. Acestia sunt nu doar instructori, ci si mentori care te vor ghida cu rabdare si pasiune.

Oportunitati de performanta

Organizam concerte, spectacole si recitaluri pentru a oferi cursantilor nostri sansa de a-si prezenta talentul in fata unui public, contribuind astfel la cresterea lor artistica si increderea in sine.

Abordare Personalizata

Fiecare cursant primește atentie individuală și personalizată în procesul său de învățare muzicală. Ne adaptăm programul și abordarea pentru a se potrivi nevoilor și ritmului de învățare al fiecărui elev.

Arpeggio Music School

Muzica si arta, un drum catre excelenta.

Artistul care visezi sa fii

Fie ca esti la inceput de drum sau cauti sa iti perfectionezi abilitatile, suntem aici pentru a te ghida si a-ti oferi resursele necesare pentru a-ti atinge potentialul maxim si a straluci pe scena.

Testimoniale

Ce spun cursantii nostrii